Къща за гости до Разлог

Информация за имота

КОД: #5466
Цена: 350000 €
Вид имот: Къщи / вили
Тип имот: Продажби
Град: Разлог
Площ: 486m2
Рейтинг:
Къща за гости до Разлог
1 (20%) 1 vote

Продава КЪЩА ЗА ГОСТИ в село с минерални извори до град Разлог.
Разработен бизнес, постоянни клиенти, ОЦЕНКА 10 В БУКИНГ!!!

Сградата се състои от два етажа с обща площ от 486 кв.м. и полуетаж с площ от 200 кв.м.
На първи етаж се намират кафе-бар с 52 места за сядане, 2 самостоятелни стаи с бани, 1 апартамент, обща тераса към вътрешния двор.
На втори етаж са разположени 5 самостоятелни стаи с бани, 1 апартамент и прекрасен чардак с кът за разговори, с изглед към вътрешния двор и околните планини. Една от стаите има и тераса.
Полуетажът е проектиран като механа с кухня, склад и изба, но може да бъде изпълнен като СПА-център с минерална вода, защото не е довършен. Един от изворите с минерална вода е на 5 метра от сградата.

Къщата е проектирана и изпълнена в духа на възрожденската архитектура. Естественото дърво присъства навсякъде и излъчва топлина и уют: 2 красиви дървени порти, тавани, парапети, прозорци, врати. Мебелите също са от естествено дърво.
Строителството е с отлично качество. Сградата има външна и вътрешна топлоизолация, хидроизолация, много добре изпълнен скатен покрив.
ВАЖНО: има разрешение за строителство на още един(трети) етаж.
Отоплението е решено с много икономични френски конвекторни радиатори във всяка стая, камина с въздуховод и климатик в кафе-бара, втора камина в апартамента на втория етаж.
ГРАДИНАТА е най-вълшебната и притегателна част за всеки от гостите. Неголямото по площ пространство е така добре аранжирано и поддържано, че всяко кътче от него предразполага към съзерцание и отмора: обединяващият кът с маса, пейки, пещ и барбекю; втора маса с пейки до надвисналите гроздове под асмите, които опасват каменния зид; чешмата на двора; цветните лехи, които през пролетта разцъфтяват с над 600 лалета, през лятото – с благоуханна лавандула, а наесен – с чудесни астри. В градината има редки растителни видове: магнолия, гинко-билоба, лофант(тибетска билка), над 12 вида декоративни иглолистни дървета и храсти, клематиси, рози; плододаващи асми с френските сортове пино ноар, мускат отонел, каберне совиньон и Велика – български десертен сорт.

Много от гостите редовно посещават къщата и познават градината до най-малкия детайл. Те високо оценяват вниманието, което получават в този дом и начина, по който домакините ги обгрижват.
Площ на парцела – 448 кв.м.

СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО ОТ 2010г. – обследване за шум, прах, качество на въздуха и др.

С тази къща купувате не само постройка, сдобивате се и с привързани към нея клиенти, които са заспивали на двора под звездите, които са пълнили шепите на децата си с ягоди там или с удоволствие са вкусвали узрелите червени гроздове. ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ!

Карта на разположението

Вашият коментар